Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam zamiar zakupić ten model. Jeśli ktoś jest już jego posiadaczem , to bardzo proszę o podzielenie się uwagami na jego temat.

Obecnie Latam Questem 50 lecz zamierzam spróbować prawdziwego 3D.

Posted

kupuj i sie nie zastanawiaj. Super model.... latalem nim i nadal bym latal,,,,,, ale niestety akumulatory zawiodly ;/

Posted

Witam, tez mialem ten model, polecam fajnie lata przy praktycznie zerowej predkosci mozesz robic wiele dziwnych akrobacji. Wedlug mnie to jest bardziej funfly niz 3D.

W moim byl silniczek SY91 4T (czytaj ASP) no i przy smigle APC 15x4W zawis prawie na maksie ale poza tym bardzo fajnie to latalo. (latalo bo sprzedalem, nie ze cos :P )

• 5 months later...
Posted

Ja latałem Questem 50 i spokojnie można się przesiąść na U Can Do i owszem można pokręcić chyba każdą akrobacje przy przesunięciu środka ciężkości na tył.. W dodatku latanie jest przyjemne i urozmaicone gdyż model potrafi bardzo wolno latać bez walenia się na skrzydło czego można doświadczyć w Quescie… Warunkiem oczywiście do akrobacji jest mocny silnik.. Ja mam OS 91 supres II z rurą i zawis robi na ok. 75% gazu… Gorąco polecam!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.