kossimon Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Cześć, Mam taki pakiet: Może mi ktoś napisać jakie jest znaczenie kabli ? w poprzednich pakietach jakie miałem były zawsze dwa komplety - jeden do ładowania, drugi do obciążenia, ewentualnie jeden do ładowania i obciążenia a drugi do balansera. Zakładam, że czerwony to plus a czarny to minus, niebieski to co ? Jak ładować ? po prostu czerwony i czarny podłączyć do ładowarki ? PS. Ładowarkę mam redox alpha v2 a końcówki przelutować potrafię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Niebieski to "środek" Czyli pierwsza cela. Masz jedno złącze, bo to pakiet do mikro modeli E-flite a w nich tak sobie wymyślili. Aby ładować to z balanserem trzeba zmienić wtyczkę na zwykłą balansera 2s a do czerwonego i czarnego dołożyć dodatkowo jakąś złączkę aby podłączyć + i - ładowarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossimon Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Okey, teraz wszystko jasne, dziękuję ślicznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi