wojcio69 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 No dobra dorwałem się wreszcie na poważnie do prezentu od Gwiazdora i...Wiśta wio łatwo powiedzieć ale dałem radę i nawet udało mi się odczytać log I co robi wrażenie, co?Na mnie też, choć szkoda że to nie log z moich lotów.Póki co bawiłem się w domu podnosząc wario pod sufit i zniżając do podłogi i zaskoczyło mnie, że wykres wysokości zaczyna się od jakiś -2m. No niby by pasowało, bo jak model trzyma się do startu w ręce to wyjdzie na zero ale wolałbym aby to zero było na poziomie ziemi.Czy ktoś coś wie i może podpowiedzieć jak to zmienić? Rozumiem, że pozostałe wykresy pojawią się przy podłączeniu do odbiornika w modelu, bo do testów korzystałem z zasilania przez USB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zastanawiam się czy nie zmienić kanału, bo standardowo jest ustawione na 6 a jak na pikniku będzie nas kilku z takim ustrojstwem i tych kilku podobnie jak ja nie zmieni kanału to co? Będę odbierać sygnały z ich wario?No chyba, że to jakoś się binduje z moim odbiornikiem INTEK podobnie jak odbiornik RX z aparaturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi