wojcio69 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 No dobra dorwałem się wreszcie na poważnie do prezentu od Gwiazdora i...Wiśta wio łatwo powiedzieć ale dałem radę i nawet udało mi się odczytać log I co robi wrażenie, co?Na mnie też, choć szkoda że to nie log z moich lotów.Póki co bawiłem się w domu podnosząc wario pod sufit i zniżając do podłogi i zaskoczyło mnie, że wykres wysokości zaczyna się od jakiś -2m. No niby by pasowało, bo jak model trzyma się do startu w ręce to wyjdzie na zero ale wolałbym aby to zero było na poziomie ziemi.Czy ktoś coś wie i może podpowiedzieć jak to zmienić? Rozumiem, że pozostałe wykresy pojawią się przy podłączeniu do odbiornika w modelu, bo do testów korzystałem z zasilania przez USB.
wojcio69 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zastanawiam się czy nie zmienić kanału, bo standardowo jest ustawione na 6 a jak na pikniku będzie nas kilku z takim ustrojstwem i tych kilku podobnie jak ja nie zmieni kanału to co? Będę odbierać sygnały z ich wario?No chyba, że to jakoś się binduje z moim odbiornikiem INTEK podobnie jak odbiornik RX z aparaturą.
Rekomendowane odpowiedzi