Vadic Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witam;) Dawno mnie tu nie było, gdyż rzuciłem w kąt modele w natłoku innych obowiązków. Ostatnio w wolnej chwili chciałem sobie troche może przypomnieć z latania i wyremontować mały modelik, aczkolwiek po ostatniej kraksie urwały mi sie kabelki od balancera (czarny i biały co będzie widać na zdjęciach za których jakość przepraszam bo nie wyszły zbyt dobrze). Teraz moja prośba o pomoc: jak to dolutować? tzn który kabelek gdzie. Niestety nie moge tego wywnioskować po pozostałościach kabelków w lutach. Pakiet to 2200mah 3s Zippy. Z góry bardzo Wam dziękuję za pomoc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 A co masz urwane? Czerwony i żółty widzę jest na miejscu. Czarny tam gdzie gruby czarny i zostaje Ci tylko jeden przewód i tylko jedno wolne miejsce. W czym problem? Tylko uważaj z wszelkimi metalami przy pracy. Nie chce znowu czytać o wypadkach przy pracy z pakietami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Czyli czarny tam gdzie czarny, a biały pomiędzy czerwony i czarny, na to wychodzi. Dziękuję Ci niezmiernie Możesz być pewny że będę uważał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi