Rafał Odo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam. Dostałem trochę sprzętu z rozbitego samolotu. Proszę o podpowiedź co najlepiej byłoby z tym zrobić, czy próbować dokupić resztę ( samolot, nadajnik i to co tam jeszcze potrzeba) czy zamieścić ogłoszenie w dziale giełda ? W RC jestem kompletnym laikiem, jedyne doświadczenie to kilka połamanych śmigieł w LAMA 4, i budżetowy quadkopter. Nie wiem czy to wszystko działa, może jakiś uprzejmy forumowicz z warszawy byłby chętny na sprawdzenie tych gratów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 właściwie to masz komplet do elektroszybowca lub małego trenerka (mam na myśli piankę) modele są tanie do 300 zł coś kupisz najdrożej to zakup aparatury w pasmie 2,4GHz . z drugiej strony jak nie czujesz tego to do działu giełda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Odo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dziękuję za odpowiedź. Czy mógłbyś mi napisać co jest jeszcze potrzebne do tego aby działało ? jakieś linki ? Widzę że jesteś z pruszkowa, masz na czym sprawdzić czy to działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Serwa mogę sprawdzić na testerze zaś resztę też. Mogę pomóc kwestia kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Odo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi