mikpasz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Dzisiaj znalazłem to: http://www.valuebasket.pl/pl_PL/Dron-DJI-Phantom-3-Advanced/mainproduct/view/18550-AA-NA?gclid=Cj0KEQiAiNi0BRDaobaq3dKJhrwBEiQAyVThzaRDHn5lHLIepyhuIjVdsgKd4sXGZiWaPTVD4hekoCYaAqZ98P8HAQ Ja w tym sklepie nie kupie bo wydaje mi się, że jest to oszustwo, ale może ktoś to sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 No właśnie. Jak to jest z Paypalem, zabezpiecza jakoś, czy w takim przypadku wcale? Osobiście nie ryzykowałbym, znając życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcpro Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Fragment z regulaminu: WysyłkaProdukty są wysyłane z magazynów z Hong Kongu i Stanów Zjednoczonych.Koszty przesyłkiValueBasket.com oferuje konkurencyjne usługi zapewniając bezpłatną dostawę produktów do: Polski, Rosji, Hiszpanii, Belgii, Finlandii, Francji, UK, Australii, Nowej Zelandii, Filipin, Szwajcarii, USA, Singapuru, Malazji i Hong Kongu.Czas wysyłki i dostawyCzas wysyłki i dostawy. Posiadamy wiele magazynów zlokalizowanych w strategicznych miejscach umożliwiających darmowa dostawę. Ponieważ czas wysyłki i dostawy może się różnić w zalezności od produktu, proszę sprawdzić stronę konkretnego produktu, aby dowiedziec się o czasie wysyłki i dostawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikpasz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jak ktoś coś tam kupi, bardzo bym prosił o napisanie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Przyłączam się do prośby kolegi mikpasza. Zwłaszcza, jeśli ktoś rezyduje w strategicznym Hong Kongu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikpasz Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Tu jest trochę opini: http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?p=483969 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Tylko trzeba doliczyć cło i vat i ewentualne reklamacje we własnym zakresie, bo to pośrednik i wszystko jest scedowane na nazwisko kupującego, dokładnie jakbyś sam zamówił w HK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A czy ten myk nie polega na tym, czego ślad możemy zobaczyć niekiedy na Naszych rachunkach np. telefonicznych? Saldo opóźnione o trochę ponad 30 dni właśnie. Na swoich mam to regularnie. Może przez te 30+ dni ze stu talarków da się zrobić sto i pół, albo nawet sto jeden . Reszta wiadoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikpasz Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Chyba tam niczego złego nie ma. W value basket cena z dodatkową baterią to 3700, a w drony.net to 3800. P.S Czy taka obniżka cen nie zapowiada phantoma 4??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Z tym Phantomem to chyba jakaś narodowa psychoza zapanowała " takiej dostał dziwnej manii że chce tylko....Phantoma" jak by to było jakieś cudo, a lata do dupy. Jest już wiele lepszych i tańszych konstrukcji a w 2016 myślę że szykuje się przełom w hegemoni DJI bo po swoich ostatnich wyczynach w ograniczeniach wielu już ma dosyć P3. Jak chcecie koniecznie kupić ten mikser to codziennie na aukcjach są używane P3 prof niewiele droższe od w/w oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Żeby nie było, że tak tylko sobie gadam to tu jedno z porównań które robiłem. PS dodam, że na tym samym wyposażeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikpasz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zrób PH3 vs TBS Discovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zrób PH3 vs TBS Discovery. Jak masz to podaj miejsce i termin stawię się na pewno, mała uwaga warunki atmosferyczne nie istotne, a jeżeli myślisz że właściwości lotne P3 różnią się od P1 czy P2 to jesteś w błędzie. P1 zespół napędowy E-300 P2 zespół napędowy E-305 i zj.....a Naza P3 zespół napędowy E-310 i skośnooki który Tobie pozwala polatać jak się poprosisz I wszystkie latają jak modele w klasie 330 (Phantomy 355) czyli do dupy w porównaniu z F450, ale zaznaczam że to moje osobiste odczucia z latania tymi modelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Kupowałem u nich przez allegro obiektyw do nikona http://allegro.pl/najtaniej-sigma-17-50-f-2-8-ex-dc-os-hsm-do-nikona-i5837470005.html Wszystko było ok, paczka przyszła kurierem, wszystko było już opłacone. Zastanawiam się bo sprzedają na tej stronce Phantoma 3 standard praktycznie za 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikpasz Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Phantom zamówiony. Napiszę co będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Obiecałeś napisać, napisz więc :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikpasz Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Sorry, zapomniałem. Phantom przyszedł, lata i wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Jak się okazało po jakimś czasie zaczęły się z ich strony wałki i sklepu już dziś nie ma, stronka nieaktywna a profil na alledrogo zawieszony... Cieszmy się, bo nam się jeszcze "udało". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi