qba Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Cześć Mam teraz Lenovo g780 i5 8gb ramu, mam zamontowany SSD w miejscu HDD a HDD w miejscu CD. Szukam teraz laptopa który fabrycznie ma miejsce na dwa dyski twarde, jedyny wymóg musi mieć 17 cali, macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Od roku używam asusa g771jm, miejsca na dyski w sumie sa trzy: 2x 2.5 cala + 1x M.2 pcie. Plus oczywiscie naped optyczny. Fajny ekran (samsungowa matryca ala IPS). Tylko cena ostatnio malo atrakcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A ja mam Samsunga RF711 17cali i miejsce na dwa dyski ma. Jak dla mnie jest ok , dwie karty graficzne, i5 , cichy , Diablo działa płynnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 MSI, np.: GE72 6QF ssd128GB + hdd1TB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi