Piotr21 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witam serdecznie Od niedawna jestem posiadaczem aparatury Graupner MC 20. I mam kłopot. Domyślnie pokazują się w górnym wyświetlaczu dane z odbiornika. Po wybraniu opcji danych z innego źródła(w dolnym wyświetlaczu) , system pokazuje ,że widzi GPS (pojawia się "odhaczenie" przy GPS) ,ale nie ma możliwości wyboru GPS. Jak to zrobić ,żeby w górnym wyświetlaczu mieć dane z GPS (przestudiowałem instrukcję wielokrotnie , wgrałem najnowsze oprogramowanie i dalej nie wiem jak). Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 na dolnym nie może być wyświetlane menu tylko ekran "normalny" no i wtedy chyba prawymi strzałkami zmieniasz co sie wyświetla. Jutro sprawdze bo nie chce teraz hałasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi