Xeo Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Mirek nawet jak VAT dorzucą to wychodzi poniżej 1300plnów a to chyba nie wygórowana cena, kwestia jak z jakością w porównaniu z G380 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Tak, cena do łyknięcia i tak, ale z mojego punktu widzenia: cena zbliża sie w kierunku oryginału i różnica w cenie coraz mniejsza względem niewiadomej jakości (nie mówię złej, tylko niewiadomej, bo nie znam nikogo, kto by na nim latał) ta cała papranina formalna - mnie odrzuca, ale niektórzy moga lubić Do tej pory kupowałem od niego wyłącznie półki pod pakiety. Różnica w cenie bardzo odczuwalna, zwłaszcza przy kilku. Różnicy w moim odczuciu do oryginały brak. Obecnie idzie podłoga, którą rozwaliłem ostatnio. Prawie połowa ceny - o jakości napiszę jak dostanę. Łopaty za 50 (a nie 200) zł już używane na polu przez kolegę i chwalone... Czuje, że to dobry klon, ale na razie go tylko delikatnie nadgryzam i wszystko wyjdzie z czasem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 ta cała papranina formalna - mnie odrzuca Mnie też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi