Tomekswro Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nazywam sie Tomek. Celem mojego przybycia jest budowa samochodu rc nie kupujac ani jednego elementu( nie wliczam lacznosci). Mam nadzieje ze mi w tym pomozecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekswro Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Czy moge prosic o autoryzacje mam kilka ciekawych pytan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nazywam sie Tomek. Celem mojego przybycia jest budowa samochodu rc nie kupujac ani jednego elementu( nie wliczam lacznosci). Mam nadzieje ze mi w tym pomozecie Cześć Nie zbudujesz samolotu nic nie kupując. Aparatura, silnik, regulator, pakiet, serwomechanizmy, przewody (rozdzielacz i przedłużacze), to musisz kupić. pozostałe rzeczy możesz zrobić sam. Czy moge prosic o autoryzacje mam kilka ciekawych pytan Też proszę o autoryzację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekswro Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 W planach mam budowe samochodu rc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Też proszę o autoryzację. POWITALNIA - Miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. POPRAWNA REJESTRACJA I ZAMIESZCZENIE NOTKI POWITALNEJ W POWITALNI ORAZ AKCEPTACJA UCZESTNICTWA STANOWI JEDNOCZEŚNIE O FAKCIE PRZYJĘCIA DO WIADOMOŚCI TREŚCI WARUNKÓW, ZASAD I REGULAMINU PANUJĄCEGO NA FORUM. JEST TEŻ POTWIERDZENIEM UŚWIADOMIENIA SOBIE PRZEZ UŻYTKOWNIKA JEGO ODPOWIEDZIALNOŚCI WYNIKAJĄCEJ Z UCZESTNICTWA W FORUM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekswro Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Doswiadczenia w modelarstwie nie mam. To bedzie moja pierwsza konstrukcja. Na codzien pracuje jako mechanik, mam dostep do wielu czesci oraz elementow ktore moga posluzyc jako czesci do mojego modelu. Zapoznalem sie z regulaminem i akceptuje jego warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi