Radek08096 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Witam. Chciałbym się dowiedzieć w jakim sklepie internetowym można kupić miracla 900. Przeszukałem już wszystkie sklepy ale na żadnych nie znalazłem tego samolotu oprócz jednego sklepu w którym jest on w sprzedaży ale pisze "chwilowy brak towaru". Jeśli znacie jakiś sklep internetowy w którym mogę go zakupić to napiszcie. Mam jeszcze jedno pytanie. Co się bardziej opłaca kupić do latania 3D : Miracla 900 czy extrima. Dzięki za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jeżeli chcesz bardzo dobre modele z EPP do nauki latania 3D to polecam model z firmy VAModels np Katana lub EXTRA 330 albo coś deskowego Runner Sam mam Runnera i lata świetnie, a jakość wykonania jest o niebo lepsza niż modeli firmy Boruwka. Konstrukcyjnie modele z firmy VAModels są jak na EPP bardzo dobrze dopracowane i posiadają przestrzenny kadłub. Model Miracle to jest jeden kawałek EPP którego musisz wycinać, wzmacniać i przerabiać, nie mówiąc już o malowaniu. O tym modelu EXTRY 330 było już coś na forum, ktoś go składał Widziałem wszystkie te modele i gdybym miał wybierać nawet bym się nie zastanawiał i brałbym bardzo ładną KATANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.