Michał Smolarek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witam! Chodze z zamiarem kupienia aparatury. Szukam takiej, z której będę korzystał przez lata. Chciałbym na nią wydać 600-750 za nową, lub 250-350 za uzywana. Interesuje mnie jaka to powinna być bym mogl z niej dlugo korzystać, nie musiał jej zmieniac za jakis czas, bo cos... itp. Wg mnie ciekawy jest Hitec Eclipse w "full-opcji" w mojej wyzszej klasie cenowej, czy moze mądrzjeszym rozwiazaniem bedzie zakup uzywanej, 6-kanalowej aparatury??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekskr Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 witam! co tu dużo szukać? polecam mx-12 w cenie ~650zł nowy egzemplarz. aparatura dobrze opisana na naszym forum (tutaj), dlatego nie powinno być problemów ze znalezieniem wszelkich informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Również polecam MX12. Mam ją 3 lata i jak narazie funkcji nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ja mam Hiteca Eclipse 7 pelen zestaw.Co prawda dalem za niego 900 ale to juz bylo rok temu.Osobiscie polecam te aparature - przetestowana na sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jeśli chcesz mieć porządna aparaturę to FUTABA !! Tylko, że będziesz musiał dołożyć trochę kasy, ale warto. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zobacz tutaj : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=7319 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Smolarek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ok;) Teraz inne pytanie:d W czym mx-12 jest lepsza/gorsza od eclipse?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 mx-12 jest gorsza bo ma jeden kanał mniej w czym jest lepsza ? we wszystkim więcej mikserów, lepsze wykonanie, duzo bardziej czytelny wyswietlacz, zdecydiowanie łatwiejsze programowanie ustawień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 ...Szukam takiej, z której będę korzystał przez lata.... Ja miałem podobny dylemat i kupiłem MX-16s. Droższa ale myślę, że zaspokoi wszelkie moje potrzeby (modelarskie oczywiście ;-)). MX-12 zdaje się słabo stoi z timerami. Za to w MX-16 pod tym względem jest OK. Może to http://www.pitlab.pl/aparatura.html Ci pomoże ? Mnie nie pomogło :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Smolarek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jeszcze tego nie przeczytałem, ale już widzę po tej wielkiej tabeli, że mi sie przyda. Dziekuje za ten link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.