krzysiek w Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 JAkie wrazenia po meczu....?? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ja jestem zadowolony, no ale... Proponuje nie rozpędzać tego tematu jeszcze tutaj. Wystarczy, ze wszystkie media o tym trąbią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Według mnie to był sędzia przekupiony bo troch za dużo tych wolnych było pod koniec meczu. A takto bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 A słyszeliście to? Po meczu podchodzi Leo Beenhakker do angielskiego sędziego i krótko pyta: - Howard... Why? A ten odpowiada: -Leo... For money! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.