Patryykk Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witam. Dzisiaj kupiłem apkę Sanwe VG 400 przerobiona na VG 600 Od naszego kolegi z forum. Mam kilka pytań: -Jaki odbiornik doniej kupić (Najlepiej 6 Kanałów, 35Mhz) -Jakie kwarce dobrać (Chodzi o firme, 35Mhz) -Oraz jaki pakiet do Nadajnika. Edit1: Pakiecik już znalazłem... (http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=137_268&products_id=1710) Szukałem na forum, ale nieznalazłem odpowiedzi. Pozdrawiam, Patryk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Co do pakietu to zobacz czy ci sie zmieści w przegrodzie na akumulatory. Kwarce to tej samej firmy co będziesz miał odbiornik. Odbiornik chcesz do jakich modeli( małych depronów czy jakieś spalinki)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Samolot to będzie spaliniak, silnik 8ccm , 4 serva rozpiętość 1550mm PS: Pakiet Ten który kupię jest trochę krótszy ;p PS2: I jaką ładowarkę do tego pakietu ?? Mam oryginalną sanwy z zestawu.. Będzie dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Odbiornik jaki ja polecam to jest Sanwa RX 831 http://www.modelarski.com/index.php?page=product&id=1329 Ładowarka może być orginalna tylko nie zapomnij pakietu uformować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Chyba kazdy pakiet zlozony z 8 cel AA wejdzie. Patryk.. litości... takiego ''killera'' jak Pakiet Ten ktury kupię jest trohę krutszy juz dawno w swojej karierze nauczyciela nie widziałem. Jak masz dys... to sobie kup/zainstaluj słow....nik :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Marcin, juz pisalem wczesniej - teraz KAZDY mlody gniewny ma dys... costam... az szkoda gadac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ciekawe poco to panowie piszecie ?? :?: Pewnie dla postów... OFff: HFS-06MT 35MHz <--- A taki będzie dobry?? bo w pon. Jade do klepki więc może kupie;;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Patryykk nie dla postów, tylko po to aby zmobilizować takich jak ty ..... , a niestety jest was "tzn. tych dys.... coś tam" coraz więcej a wasze posty są nie do przeczytania dla kogoś kto skończył conajmniej 8 klas podstawówki. Tak więc oszczędzcie nam nerwów i zacznijcie normalnie pisać :devil: PS. PO CO pisze się osobno !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Odbiorniczek nie jest zły tylko pamiętaj o kwarcach tej samej firmy co odbiornik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 ok, dzięki za pomoc Teraz tylko musze kupic sobie aku/pakiet do mojej sanwy ;p Musze napisac nowy temat w Giełdzie PS:meloow, Dziękuję !, Dam sobie radę PS: Kupiłem juz prawie wszystko co potrzebne: 1.Odbiornik Hitec 6ch 2.Pakiet Hitec 600MAh do zmiany końcówka 3.Grzałka do świecy.... ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.