modelpiotrek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Czesc!! w sumie to nie lubię się chwalic ale tym razem muszę Za sprawą Jurka Markitona stałem sie posiadaczem wymarzonego laminatowego Jantara w wersji z napedem elektro tu mozna zobaczyc jak to lata:) http://pl.youtube.com/watch?v=qbmJpBk8caI jak dla mnie to rewelacja!!!! Szczęśliwy Piotrek:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGG Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Czesc!!w sumie to nie lubię się chwalic ale tym razem muszę Szczęśliwy Piotrek:] Witaj Piotrze, Tu nie chodzi o chwalenie ale podzielenie sie swoją opinią aby innym też się super latało. Model piekny i pięknie szybuje, tylko się prosi aby go zabrać na jakieś zbocze. Pozdrawiam Alek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Na zbocze raczej jest za wolny to termiczny model ale hmmm na zbocze już się cos ciekawego szykuje co prawda mniejsze ale:) Dzisiaj znów odwiedziłem Jurka heh i nie mogłem się powstrzymac hehhee ale o tym następnym razem.Akuratnie w mojej okolicy mam trzy zbocza coprawda nie wysokie ale:) teraz szukuję się na klif :] pozdrawiam serdecznie podwójnie szczęśliwy Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.