meteor Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 szczerze? to nie chce mi się tam iść, ale idę Ostatnio pomagałem koledze z 2 SK przy robieniu pracy przejściowej (kiedyś sie robiło pracę na koniec roku, teraz są co jakiś czas zaliczeniowe) i w sumie nie ma tam nic trudnego, wystarczy się tym trochę zainteresować i nie będzie się miało problemu ja już tam mam dobry wstęp bo znam kilku nauczycieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgart Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Tzw. Przejściówki były już za mojej "kadencji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 to pewnie będziemy chodzić do jednej szkoły gdybyś wybrał kierunek "systemy i sieci komputerowe" (to to samo co AP) to pewnie i do klasy byśmy razem chodzili Podania złożyłem do wszystkich klas "Na wypadek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Poniewaz Pilotem juz nie zostane....,Dyrektorem tyz nie ...to juz najlepiej chcialbym byc wreszcie Rencista (bogatym) ... Pozdrawiam tych co chca byc Pilotami lub Dyrektorami a szczegolnie tych co marza o "dobrej" Emeryturze .........J.C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.