Adrian93 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam wszystkich urzytkowników forum. Celem mojej rejestracji jest pogłębienie wiedzy na temat modelarstwa rc, jestem kompletnie zielony w tym temacie. Chorobą tą zaraziłem się oglądając filmiki na yt z dronami i postanowiłem zakupić tg x9 z przeróbkami. Po dłuższych przemyśleniach odpuściłem sobie drona bo szkoda by było zrobić coś drogiego i to stracić. Myśle ze każdy z was udzieli mi cennych rad które pomogą mi zbudować mój pierwszy model samolotu. Pozdrawiam Adrian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek9900 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam szanownych kolegów nazywam się Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Witajcie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi