mikpasz Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam Ostatnio zastanawiałem się czy za pomocą lightbridge i paru innych elementów mogę sterować dowolnym wielowirnikowcem tak jak np.: Phantomem czy Inspire-em? Czy jest to tylko zarezerwowane dla tych dwóch modeli??? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikpasz Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Nikt nic nie wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Lightbridge to chyba fpv, co to ma do sterowania? Zresztą sam się zapętliłeś w pytaniu ... wyjaśnij o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikpasz Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Chodzi mi oto czy np.: hexą mogę sterować normalnym nadajnikiem, ale mieć podgląd na tablecie i na tym tablecie móc włączyć np: lot nad waypointami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaFSO Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi