qba Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam! Szukam osoby która mieszka w Czechach lub ma kogoś, chodzi o mały zakup części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja mieszkam na samej granicy a mój syn pracuje w Ostrawie i jakby co to ma czeskiego kolegę, z którym "wymieniają się" kurierami. Więc można coś podziałać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Mirek i jo o tym nie wiym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dzięki Mirek za kontakt jak będe w potrzebie odezwę się o kontakt do syna, póki co czekam aż w jednym sklepie skompletują mi zamówienie, mają też sprawdzić czy potrafią wysłać do Polski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi