cobra Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jest taki wspaniały film dokumentalny o Tadeuszu Górze w reżyserii Adama Ustynowicza. Miałem ten film na dysku (ścięgnięty z sieci), ale niestety dysk padł. Może wie ktoś, skąd możnaby zaciągnąć? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Mam :!: Mam :!: Mam :!: Znalazłem na dvd. I bardzo polecam. Opłaca się różne rzeczy archwizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 gdzie można ściągnąć go z sieci ? tez bym chętnie obejrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 mam ten film gdzies, musialbym poszukac, postaralbym sie go wrzucic, tylko bylby tu wrzut na serwer rapidshare. jest ktos zainteresowany wrazie czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Mam pytanie.Jak sciagacie cos z rapidshare, tez kaze wam wpisywac glupi kod, z kotami , ktorego prawie nigdy nie potwierdza ? :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 standardowe zabezpieczenie, tylko przy premium tego nie ma. tylko ze musisz wpisac tylko z tymi ktore sa dobrze widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Krzysiek też byłbym chętny na ten film:) wrzucisz go gdzies? pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Rewelacyjny film. Widziałem chyba na TVN-ie czy TV4 ... Poza tym filmem, nigdzie nie mogę trafić filmu na DVD "One Six Right - The Romance of flying". Dla zainteresowanych strona filmu: http://www.onesixright.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 modelpiotrek, film wrzuce wam jutro z samego rana bo teraz nie mam na nic sily, znajde go jutro i wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Nie ma problemu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Możesz jeszcze udostępnić w sieci kad lub edonkey... To będzie chyba najwygodniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 SCRUBBY, musialbym zainstalowac cos, bo w sciaganie z tego sie juz nie bawie. ale i tak jeszcze jedno ale... musze go znalezc bo mam w cholere tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jak ktoś podeśle namiary na ftp to wrzucę (avi waży 207MB). Nie bawię się w żadne p2p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Cześc Tomek możesz to tutaj zamieścic http://www.sendspace.com/ pliki do 300MB pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Plik jest do wzięcia pod linkiem http://www.sendspace.com/file/dpqgsc Dajcie znać, czy się dobrze ciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Idzie w miare dobrze, około 440kB/s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 u mnie troche wolniej ale tez idzie:) dzieki Tomek! Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 U mnie zassało się w 7min :wink:. Film naprawdę ciekawy i polecam obejrzeć go wszystkim .Mamy wielu wielkich Polaków a tak mało się o nich wspomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Piękny film aż się łza w oku kręci:) Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 właśnie obejrzalem... i zachcialo mi sie porzadnego szybowca (moto)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.