Patrol723 Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam! Wczoraj podłączyłem Phantoma 2 do komputera w celu uaktywnia IOC. W Phantomie wtedy uruchomiały się silniki i było wszystko tak jak powinno. Później jeszcze raz podłączyłem go do komputera , bo chciałem ustawić pochylenie gimbala. Po ustawieniu gimbala schowałem go do torby i nie sprawdzałem czy silniki działają. Za jakiś czas postanowiłem sprawdzić czy wszystko jest dobrze, a tu nagle gdy chciałem uruchomić silniki diody w Phantomie świecą się na czerwono i silników nie da się uruchomić. Wie ktoś co może być przyczyną?
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 ale świecą czy " mrugają " ???
Patrol723 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Już nieaktualne. Wyjaśniłem tą zagadkę Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
qba Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Napisz o co chodziło, może ktoś będzie miał podobny problem
Patrol723 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 W aparaturze coś się pomieszało i silniki uruchomiały się w przeciwnym kierunku czyli dwa drążki zamiast dać w dół, trzeba było dać w górę, żeby uruchomić silniki. Podłączyłem Phantoma do komputera ale nie wyskakiwał żaden błąd. Phantoma podłączałem do komputera kilka razy i nareszcie wyskoczył ERROR Pisało tam że trzeba odnowa skalibrować aparaturę. Zrobiłem tak jak pisało i wszystko działa
Rekomendowane odpowiedzi