Patrol723 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam! Wczoraj podłączyłem Phantoma 2 do komputera w celu uaktywnia IOC. W Phantomie wtedy uruchomiały się silniki i było wszystko tak jak powinno. Później jeszcze raz podłączyłem go do komputera , bo chciałem ustawić pochylenie gimbala. Po ustawieniu gimbala schowałem go do torby i nie sprawdzałem czy silniki działają. Za jakiś czas postanowiłem sprawdzić czy wszystko jest dobrze, a tu nagle gdy chciałem uruchomić silniki diody w Phantomie świecą się na czerwono i silników nie da się uruchomić. Wie ktoś co może być przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 ale świecą czy " mrugają " ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Już nieaktualne. Wyjaśniłem tą zagadkę Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Napisz o co chodziło, może ktoś będzie miał podobny problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 pewnie trzeba bylo zaktualizować soft ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 W aparaturze coś się pomieszało i silniki uruchomiały się w przeciwnym kierunku czyli dwa drążki zamiast dać w dół, trzeba było dać w górę, żeby uruchomić silniki. Podłączyłem Phantoma do komputera ale nie wyskakiwał żaden błąd. Phantoma podłączałem do komputera kilka razy i nareszcie wyskoczył ERROR Pisało tam że trzeba odnowa skalibrować aparaturę. Zrobiłem tak jak pisało i wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi