Miałczek Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam przymierzam się do kupna PIPER J3-CUB 120 (2450MM) firmy Black Horse Model czy koś z was ma jakieś opinie na temat tego modelu czy warto go kupić czy trzeba w nim coś przestawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1979 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam masz jakieś fotki albo link? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 na przykład http://www.modelemax.pl/product_info.php?products_id=13104 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Nikt z was nie miał styczności z tym modelem tej firmy żeby coś powiedzieć na jego temat czy jest wart kupna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie miałem styczności z tym konkretnym modelem ale miałem z kilkoma innymi tego producenta. Wnioski jakie mi się nasunęły: - ogólnie modele są za ciężkie do swoich wymiarów np piper z linku ma obciążenie powierzchni nośnej 65 do 72 g/dm2 przy założeniu masy z przedziału podanego przez producenta; to na poziomie akrobata a nie wolno latającego górnopłata. - proponowane silniki są za małe i nie dają rady ( sprawdzone w praktyce ) - folia bardzo kiepskiej jakości (delikatna prawie jak japonka) Możę ktoś jeszcze coś dopowie co pomoże ci podjąć decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Też mi łaził po głowie ten Piper lub z HK podobny ale stwierdziłem, że mamy ładniejsze polskie samoloty (górnopłaty) a pojawił się niedawno KIT RWD-5 w rozmiarze 2550 więc chyba się na niego zdecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 pany kupię tego piperka i zobaczymy co on przedstawia i jak będzie latał może folia będzie lepszej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Krzysiek gdzie tego RWD 5 w kicie widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 U Pana Leszka i mocno mi łazi po łbie bo fajny rozmiar i samolot kultowy http://www.modelpartner.ig.pl/sklep/index.php?nowosc!-rwd-5-2-55m,199 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 ja nie mam czasu i gdzie sklejać modele ale modelik ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 ja nie mam czasu i gdzie sklejać modele ale modelik ładny Zasadniczo też tego nie mam lecz nałóg majstrowania jest większy od przeciwności życia codziennego Osobiście w tym rozmiarze jak bym miał brać gotowca to jednak wziął bym ten model http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__15611__Piper_L_4_Grasshopper_2350mm_ARF_.html i cena bardzo atrakcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 jak by ktoś mógł go zamówić dla mnie i napisał ile by to wyszło z kosztami wysyłki to bym go wziął już kiedyś o nim myślałem ale nie znam się na tym zamawianiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Właśnie go wrzuciłem do koszyka i wysyłka najtaniej 230 Euro co daje razem 431 euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dzięki wielkie dobra zostaje przy tym PIPER J3-CUB 120 (2450MM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Właśnie go wrzuciłem do koszyka i wysyłka najtaniej 230 Euro co daje razem 431 euro. Sprawdziłem mam podobnie co skłania do zakupów w Polsce i polskich produktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 powiem cena na razie nie stać mnie na tego z hobbyking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Tomek kupiłeś już tego pipera z BH ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 tak kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 nom znam ta radośc jak cos przyjdzie nowego ....jak wrażenia...?z tego co piszesz to jesteś z Sulechowa ...może masz ochote pogadać to zadzwonię ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 nie wiem co masz na myśli ale mam żonę i trójkę dzieci 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi