Wuwuu Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Dzięki za przyjęcie Witam wszystkich forumowiczów. Dzięki za przyjęcie Widzę, że nie ma możliwości edycji własnego wątku (pewnie dopóki nie ma się pełni praw użytkownika) a chciałem jeszcze opisać krótko parę zdań na swój temat. Jestem początkującym "modelarzem", zdążyłem już rozbić jednego Corsaira i popełnić typowy błąd pierwszego, nietrafionego zakupu i braku przygotowania. Aktualnie wracam do gry z równie dużym zapałem, aczkolwiek zarazem dużo większą ostrożnością i pokorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwuu Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 EDIT: Czy któryś z moderatorów/administratorów może udzielić mi uprawnień? Wszelkie dane profilowe wypełniłem, avatar to moje zdjęcie i widzę, że są przyjmowane kolejne osoby a ja nadal czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Regulamin mówi, że reagujemy do 48h :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi