Marcin Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A se napisze posta nr 90000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ale ja post nr 90001 EDIT Za wolny jestem :| Jestem do niczego :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Jak pisalem to było 89999, jak napisalem, bylo 90000 Więc to ja, ja, jaaaaaa to ja mam kolejnego posta, to mnie beda wszyscy ufielpiać i w ogole jezdem cool i dżezi Ide spać :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 jesteś miszczem miszczów! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekskr Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 a ja potrzebuję heli, który uniesie 90001 postów. pomożecie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 źońdźiće Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 No tak chyba się w czasie poruszam - teraz piszę post nr 89986 Ktoś tu nami manipuluje :twisted: Napisze se 14 postów i też bedę miał 90000 :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 potrzebuję heli, który uniesie 90001 postów Mam wolnego Picco-Z Moge Ci uzyczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ktoś tu nami manipuluje Każdy chciałby napisać 90000 post, to cofneliśmy czas :wink: tak dla wyrównania szans, dla tych co siedzą przy kompach z rana :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Z tego co ja wiem i tego co mówi Wikipedia Trolling to obrażanie i wywoływanie kłótni na forach "Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje. Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty[1], która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 no co ty gadasz... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 i znow post nr 90000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Marcin to miszczu jesteś dwa razy po 90 000 to daje w przybliżeniu 200 000 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 I znowu zaspałem :evil: Marcin a ty masz chyba jakieś tutaj układy na forum. Biorę klocki i idę do innej piaskownicy :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 i znow post nr 90000 Do trzech razy sztuka... 8) Ale ten trzeci raz to może zagraj w Totka :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 "Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje. Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty[1], która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji." Nie tylko Zapytaj wędkarza o trolowanie to powie ci że to metoda połowu ryb w trakcie płynięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje. Ano właśnie, z was wszyskih som takie trole jak z koziej d.... gaźnik do balancera Se patrzecie ile se morzna mnieć postów jak siem człek postara i se jest ambitnym i se nalerzycie i s pełnym zaangarzowaniem se na forum uczesniczy. Jak na pszykład se ja to robiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throd Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Sluchajcie a ja slyszalem ze sa takie programy co maga za nas rozne posty pisac i to nawet takie z reklamami lekow na potencje i innych metod na to zeby miec 25 cm zamiast 15 wiadomo gdzie. To sobi tak pomyslalem, ze moze sobie cos takiego poinstalujemy no i wiecie my pelna laba a posty sie pisza a licznik bije. Piekna sprawa no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 chyba masz bota na myśli... tylko gdzie taki cos zdobyć tylko powoli sie to już nie sprawdza, np. na tym forum phpbb by Przemo raczej się to nie sprawdzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.