wapniak Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Choćby na wykresie Cl od Cd... Wyznaczasz, ze wzoru na siłę nośną, prędkość dla danego Cz, dzielisz to przez odpowiadające Cd i już - wszystko masz. Albo można wcisnąć "v" i wybrać Cl/Cd na osi Y, a Vx na osi X... Jeśli to takie proste, to co Cię powstrzymuje od pokazania tu stosownych wykresów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokrowski Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Kolego, tracisz mój czas a tego sobie nie życzę. Dostałeś biegunowe dla 3 prędkości dla 2 profili oraz biegunowe dla modelu symulacji "stałe obciążenie", a mimo tego nie masz ochoty ich przeczytać (wnoszę po pytaniu że nawet legendy). Za chwilę wysuniesz żądania co do rodzaju koloru diagramów. Dla mnie osobiście to już nie jest ani poważne ani śmieszne a zaczyna być żenujące. Poprzestanę na stwierdzeniu że nie potrafię dyskutować na Twoim poziomie argumentacji. Co ważniejsze.... nie chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi