Elkojote Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam , do łączenia skrzydła mam pręty stalowe, wkleić je w jedną połowę skrzydła na stale ?? , czy zaślepić tą cześć w skrzydle żeby podczas wsuwania nie przelatywał na wylot i nie niszczył konstrukcji skrzydła ? Drugie rozwiązanie jak dla mnie było by lepsze bo nie sterczały by druty podczas transportu tylko wsuwał bym je za każdym razem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michau Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Nie za cienki ten bagnet? Co to za model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Zdecydowanie to drugie rozwiązanie, zgodnie z Twoją dedukcją. Ok dzięki to będą się wyciągać do transportu . Nie za cienki ten bagnet? Co to za model? Taki w planach przewidziany, a model to Hibou ,motoszybowiec do wożenia się po niebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Zestaw Precedenta? A nie rozumiem za bardzo pytania wybacz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ta firma raczej nic z tym nie miała wspólnego . Plan znalazłem na jakiejś niemieckiej stronie, a twórca to Hilmar Lange . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 W jakiej rurce osadziłeś pręt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Rurka mosiężna 4mm , do środka pręt stalowy 3mm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Strasznie ciężki bagnet i kieszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 To rurka 4/3,2mm? bo ostatnio kupiłem to nie pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Tak dokładnie , tu kupiona http://abc-rc.pl/rurka-mosiezna-4-32mm-1mb Strasznie ciężki bagnet i kieszeń. Tak było w planach , nic nie zmieniałem .. za mały level żeby coś samemu osądzić czy dobre czy złe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfic_77 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Można było zastosować rurkę aluminiową Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Trzeba było relacje z budowy zrobić to na bierząco człowiek by informacje zbierał,tylko to moje tempo budowy jest marne i zawsze się obawiam że oglądający stracą cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Trzeba było relacje z budowy zrobić to na bierząco człowiek by informacje zbierał,tylko to moje tempo budowy jest marne i zawsze się obawiam że oglądający stracą cierpliwość. Ja czekam dalej na relację i cierpliwości nie stracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi