s14 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Mam zamiar kupić szybowiec Multiplexa Easa glider pro albo soljusa i nie wiem czym w nim wkleić łoże silnika z abs. Proszę podajcie jaki mam klej zastosować: żywicę czy klej uhu por? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Lepszego opisu pewnie nie znajdziesz , polecam poczytać i zorientować się co i jak jeszcze przed klejeniem . http://www.motylasty.pl/totosolx.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Elapor skleisz klejem CA, nie tylko takim do pianek, ale też takim najzwyklejszym. Ładnie klei także Soudal 66A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s14 Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 A i jeszcze jakiej długości kupić przedłużacze i rozgałęziacze igrek do serw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_321 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 A i jeszcze jakiej długości kupić przedłużacze i rozgałęziacze igrek do serw . Hej, łoże silnika spokojnie wkleisz na CA, ale uwaga, wklejenie tego łoża jest najtrudniejszym etapem składania soliusa, musisz zwrócić uwagę, czy otwory wlotu powietrza w łożu są idealnie ustawione względem otworów w kadłubie. W moim egzemplarzu niestety nie pasowało to idealnie i musiałem nieco podciąć piankę... (przy prawidłowym położeniu łoża połówki kadłuba nie stykały się nad łożem) także lepiej przed klejeniem sprawdzić to dokładnie na sucho. Co do długości przedłużaczy do serw, to info jest w instrukcji, przydatne, pod warunkiem zastosowania sugerowanych w tejże instrukcji serw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam, i jaki model zakupiłeś?polecam Radiana z Parkzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi