Jaccy1 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam Dziś chcę pokazać nową miejscówkę do latania blisko Grudziądza Gogolin https://goo.gl/maps/kt4MgttHCVD2 53°23'53.1"N 18°39'48.4"EDojazd łatwy, sporo miejsca, słabo wiało i turbiło. Lądowanie łatwe przed nosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 A myślałem ze znalazłeś coś koło Gogolina na ślunsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Na ślunsku to ja będę dopiero w kwietniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 To nie ślunsk tylko dolnyśląsk albo lepiej to Wrocław z okolicą czyli do Ruska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi