madrian Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam. Możecie polecić jakiś Freewarowy program pod Win XP, do przerobienia pliku JPG na uproszczone plany do wydrukowania na papierze? Przykładowo mam rzut konstrukcji w 3 płaszczyznach w pliku jpg i chciałbym na tej podstawie zrobić wzór (kształ) do wydrukowania na dużym papierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Madrian......Troche wstyd bo taki temat masz kolo swojego http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=8184 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 :oops: Faktycznie... Przeglądałem ten temat, ale jakoś nie zauważyłem tego programiku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.