sionziom Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Dzisiaj rano pojawiła się bardzo okazyjna oferta na hobbykingu, w europejskim magazynie aparatura turnigy i-10 za $99 z przesyłką wychodzi jakieś 450zł. Więc jest niezła okazja, ja zamówiłem od razu. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=75271 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nieźle,niedawno były po 130$ i myślałem,że to już dobra cena.Ale jakoś nie zamówiłem. Potem wróciło na 170$ a teraz coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eabald Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Na koniec listopada były już w takiej cenie przez chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dzisiaj właśnie dostałem paczuszkę szła 6 dni, więc jak na przesyłkę za $11 to dla mnie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 No ja też dzisiaj dostałem (4dni robocze). Straszny naleśnik płaski z niej. Czy ktoś ma wiedzę czy można w niej naciągnąć sprężynki żeby drągi sztywniej pracowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi