Afro Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam serdecznie kolegów i koleżanki. Jestem Jacek i mieszkam w Gdańsku. Mój model to FunCub. Do tego turnigy 9x +fr sky djt. Dziś spotkała mnie opcja kupienia modelu su 31. Rozpiętość około 1800mm. Silnik nowy O.S. 160 nowe serwa futaba s3010. i odbiornik hi tec hfs 05mg. Pytanie do kolegów czy ktoś wie co to może być za producent ile taki.zestawie może być warty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afro Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Witam, Koledzy powiedźcie jak wstawić zdjęcia bo walczę od wczoraj jak widać z mizernym skutkiem. Polecenia grafika> ? jesi tak u mnie to nie działa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Cześć, walczę z tym samym. Kliknij > więcej opcji < lub >użyj pełnego edytora< , potem >dodaj pliki< i importuj ze swojego PC. Na podglądzie posta mogą być niewidoczne, chyba, że zaimportujesz opcją bez limitu - na niebiesko obok >dodaj pliki<. Wtedy widać, ale fotki są zawsze na końcu i nie da się ich podpisać sensownie. Jedziesz na Explorerze, Foxie czy Chrome ? Podobno w tym jest klucz do zagadki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi