Shin Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam wszystkich forumowiczów a w szczególności administrację Moje dane Imię: Grzesiek Wiek(lata): 14 Zamieszkały w: Sobolewie Od zawsze( przynajmniej odkąd pamiętam ) interesowałem się modelarstwem, sklejałem modele kartonowe, plastikowe, drewniane. Od jakiegoś czasu zainteresowałem się modelarstwem RC. Czytałem trochę, stron o samolotach zdalnie sterowanych, ale ciągle mało wiem. Na początek chcę kupić samolot "NEMO". Czy to dobry wybór? Man nadzieję, że będzie nam się razem dobrze pisało. Pozdrawiam, Shin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek2364 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam! Nemo to dobry wybór na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Bo pomyślałem, że najpierw kupię gotowy model i zobaczę jak to wszystko jest zbudowane itp. a później zbuduję własny, z własnego planu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek2364 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nemo to jest model gotowy do lotu zaraz po wyjeciu z pudełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 A w przyszłości będzie można przełożyć wyposarzenia z niego do innego modelu. Witamy na początku długiej i ciekawej drogi modelarskiego życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Tylko jest mały problem. Nie wiem gdzie zakupić model. Mieszkam na wsi (tzn. takie małe miasteczko) i nie mam w pobliżu żadnego sklepu modelarskiego... Może jest jakiś dobry polski sklep internetowy gdzie mogę kupić NEMO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek2364 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 www.allegro.pl -- ,,szukajcie a znajdziecie,, :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Właśnie nie ma tam NEMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Właśnie nie ma tam NEMO. Zobacz tutaj 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 GOOGLE prawdę ci powie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Poszukałem trochę na Google... "Pan Google wie wszystko" Rob Mc Fly, szukam sklepu gdzie będzie taniej... ale dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 A w szczególności wita Cię Administracja 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek2364 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 hm? przeszukuj ciągle allegro pod hasłem Nemo.Sprzedawca powinien lada moment wystawić ogłoszenie.Przeszukuj codzień , jesli nie to popatrz , porozglądaj sie gdzie można by nabyć model.Próbuj wszystkiego (jak sie da). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Czy tutaj się opłaca? http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1898,nemo-3d-airplane-zestaw-rc-e-sky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Cześć witam wreszcie kogoś z okolic :wink: taniej chyba nie znajdziesz tego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Właśnie nie ma tam NEMO. Jak nie ma, jak jest? http://allegro.pl/item380805800_samolot_nemo_firmy_e_sky_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek2364 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Shin , dokładnie , model Nemo juz jest na allegro za 349zł + przesyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1898,nemo-3d-airplane-zestaw-rc-e-sky Tu taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek2364 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Faktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.