Skocz do zawartości

Podziękowanie za życzenia

meloow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robert gdyby nie to że byłem wczoraj kierowcą a przy tym obiecałem mamie mojego towarzysza (Karol93) ze odstawię go pod dom to pewnie by się coś tam działo :devil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolegowie,

Serdecznie dziękuję za caaaaaaałą masę pięknych życzeń urodzinowych! :D

Przy okazji mam propozycję, nie wiem czy dobrą. Jest sporo tematów "Podziękowania za życzenia". Może zrobić z tego jeden przyklejony topic, w którym wzruszony solenizant mógłby napisać kilka słów. Wszystko byłoby w jednym miejscu - ładnie i klarownie 8) :D .

Opublikowano

Witam i ja.

Niniejszym chciałbym podziękować wszystkim, którzy przysłali mi dzisiaj życzenia urodzinowe.

Dziękuję za ten skromny, ale jakże życzliwy przejaw sympatii tutejszej braci modelarskiej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja również chciałbym serdecznie podziękować wszystkim od których otrzymałem wspaniałe życzenia w tym jak że uroczystym dniu ;D :wink:

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo wielkie podziękowania za życzenia urodzinowe. Dziękuję Wam moi przyjaciele z forum... Bez Was świat byłby znacznie smutniejszy.....

Opublikowano

Chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za życzenia urodzinowe, było ich naprawdę dużo, co mnie bardzo zaskoczyło i ucieszyło, jeszcze raz dziękuję. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.