meloow Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Połowa dnia a tego jest już spora ilość :rotfl: Dziękuje wszystkim za życzenia urodzinowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 A nie mogłeś wczoraj puścić farby :?: 8) . To by się dopiero działo :shock: :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Robert gdyby nie to że byłem wczoraj kierowcą a przy tym obiecałem mamie mojego towarzysza (Karol93) ze odstawię go pod dom to pewnie by się coś tam działo :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jeszcze raz chcę podziękować wszystkim za otrzymane życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 i ja dziękuję za życzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Bardzo dziękuję za życzenia. Nie będę zakładał nowego tematu, tylko się podkleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 i Ja serdecznie dziękuje za życzenia urodzinowe było tego naprawdę sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pa_Czyz Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 .no to też się dołącze 8) Dziękuje za życzenia .! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Kolegowie, Serdecznie dziękuję za caaaaaaałą masę pięknych życzeń urodzinowych! Przy okazji mam propozycję, nie wiem czy dobrą. Jest sporo tematów "Podziękowania za życzenia". Może zrobić z tego jeden przyklejony topic, w którym wzruszony solenizant mógłby napisać kilka słów. Wszystko byłoby w jednym miejscu - ładnie i klarownie 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 I ja też dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe !!! :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam i ja. Niniejszym chciałbym podziękować wszystkim, którzy przysłali mi dzisiaj życzenia urodzinowe. Dziękuję za ten skromny, ale jakże życzliwy przejaw sympatii tutejszej braci modelarskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ja również chciałbym serdecznie podziękować wszystkim od których otrzymałem wspaniałe życzenia w tym jak że uroczystym dniu ;D :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Bardzo dziękuję Wszystkim za urodzinowe życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dziękuję Wszystkim za wspaniałe życzenia urodzinowe Strasznie się wzruszyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ogromne Dzieki za zyczenia urodzinowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaamilalfa Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dzięki wielkie za życzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Bardzo wielkie podziękowania za życzenia urodzinowe. Dziękuję Wam moi przyjaciele z forum... Bez Was świat byłby znacznie smutniejszy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za życzenia urodzinowe, było ich naprawdę dużo, co mnie bardzo zaskoczyło i ucieszyło, jeszcze raz dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar54 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 To i ja się przyłącze. Dzięki wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Wielkie dzięki za życzenia urodzinowe I znowu o rok człowiek starszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.