Miałczek Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam czy ktoś z was coś wie na temat tej aparatury Radiolink AT10 10CH 2.4GHz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Normalna aparatura jak każda inna. Jest temat o nich w odpowiednim dziale w sensie w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 na naszym forum nic nie mogę znałeś a jestem ciekaw czy warto ją kupić za jakieś 500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/17564-aparatury-radiolink/ 124usd na Aliexpress i setki sprzedanych sztuk. Gdyby coś z tym było nie tak to by ludzie nie kupowali. A jak ktoś się obawia ,że wpadnie w łapki UC to jest od ręki z DE za 141euro z wysyłką do PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 nic tam ciekawego nie ma a piszą o T6 a mi chodzi o AT10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1988 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Przejrzałem forum to i inne,niestety ale nie znalazłem nic ciekawego na temat AT9 i AT10 a też jestem zainteresowany. Trzeba będzie zakupić,a informacje zachować dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 nie no po to jest forum żeby się dzielić informacjami w sklepie są warte jakieś 700-900zł a nie wiem czy 400 - 500 zł czy się opłaca i do jakiej można ją porównać jaka to półka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1988 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Śmieje się, miałem ją w rękach,wydaje się być fajna.Ściągne sobie z ALiexpress będzie taniej.Mam radiolinka 4ch i jestem zadowolony.Odbiorniki tanie, więc może i ta at10 będzie godna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 No jaka półka?Budżetowa. Przecież jest mnóstwo filmików na YT typu unboxing ,review. Jak działa to nie ma co opisywać na forum jak jest tego pełno na YT. Jak samolot jest w powietrzu to przecież się po funkcjach nie łazi tylko kontroluje model. Jedyne co nas wtedy interesuje na nadajniku to czas i napięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 a ile byście dali za nią za ile opłaca się kupić używaną ale tylko raz była użyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1988 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 nowa 120$ jakies 480zł z wysyłką.... myślę że 250-300 jest adekwatną ceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASmen Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 cos tam naskrobałem może komuś coś pomoże moje wypociny na temat AT10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi