Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od niedawna szukam modelu traxxas x01, jak okazuje sie jest problem bo albo go nie ma albo występuje bez pakietów Li-Po, rc Wroblik sprzedawał z pakietami lecz niestety już nie ma, ja rozłozylem ręce odnosnie poszukiwań.

Moje pytanie czy pomoże mi ktoś w znalezieniu modelu w PL? Zależy mi aby był z pakietem akumulatorow.

Natomiast mam jeszcse jedno pytanie ponieważ szukam alternatywy dla traxxasa i.myślałem nad petrolem lecz same wersje off road co niestety mnie nie zadowala bo myślę nad wersją on-road.

Jeżeli będzie ktoś w.stanie mi pomóc będę bardzo wdzięczny za co Z góry serdecznie Dziękuje.

I ostatnie pytanie czy jest ktoś z Rzeszowa? Poszukuje osoby do pomocy mojego pierwszego odpalenia Hpi trophy 3.5 kupiłem uzywany model i nie chciał bym popelnic żadnego błędu, bo wiem czym może skończyć się ta przygoda :(

Serdecznie wszystkich Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj,wiesz ze przy spalnie troche jest dłubania,pakiety możesz przeciez sam dokupić.

Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wiem, wiem że przy spaliniaku jest trochę zabawy ale przy petrolu trochę mniej niż przy nitro, a co do pakietów Li-Po widziałem model ma specjalne końcówki czy można dobrać inne pakiety jeżeli tak to np.jakie?

Dodano:

Chyba zamówię traxxasa z ebay, jakas podpowiedź?

Opublikowano

Końcówki , można dokupić i przylutować. Wiedz że zamawiając z ebay zapłacisz vat i clo ( bo to pędzie dosc duza i ciężka paczka

Edyta

Jak chcesz petrola on road to zobacz sobie hpi baja 5R

Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzięki Mikołaj jednak myślalem nad petrolem on Road jednak nie do kupienia modele bądź ja nie mogę znaleźć, są w sprzedaży jeszcze petrole on Road?

Z ebay odpuscilem czekam na info od rc team.

Dziękuję za odpowiedź

Opublikowano

Szukalem bez powodzenia, tzn znalazlem lecz nigdzie nowego do.sprzedaży

Być może uda się w rcforfun zakupić traxxasa xo1

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.