Crazy Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam, od niedawna szukam modelu traxxas x01, jak okazuje sie jest problem bo albo go nie ma albo występuje bez pakietów Li-Po, rc Wroblik sprzedawał z pakietami lecz niestety już nie ma, ja rozłozylem ręce odnosnie poszukiwań. Moje pytanie czy pomoże mi ktoś w znalezieniu modelu w PL? Zależy mi aby był z pakietem akumulatorow. Natomiast mam jeszcse jedno pytanie ponieważ szukam alternatywy dla traxxasa i.myślałem nad petrolem lecz same wersje off road co niestety mnie nie zadowala bo myślę nad wersją on-road. Jeżeli będzie ktoś w.stanie mi pomóc będę bardzo wdzięczny za co Z góry serdecznie Dziękuje. I ostatnie pytanie czy jest ktoś z Rzeszowa? Poszukuje osoby do pomocy mojego pierwszego odpalenia Hpi trophy 3.5 kupiłem uzywany model i nie chciał bym popelnic żadnego błędu, bo wiem czym może skończyć się ta przygoda Serdecznie wszystkich Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witaj,wiesz ze przy spalnie troche jest dłubania,pakiety możesz przeciez sam dokupić. Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Wiem, wiem że przy spaliniaku jest trochę zabawy ale przy petrolu trochę mniej niż przy nitro, a co do pakietów Li-Po widziałem model ma specjalne końcówki czy można dobrać inne pakiety jeżeli tak to np.jakie? Dodano: Chyba zamówię traxxasa z ebay, jakas podpowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Końcówki , można dokupić i przylutować. Wiedz że zamawiając z ebay zapłacisz vat i clo ( bo to pędzie dosc duza i ciężka paczka Edyta Jak chcesz petrola on road to zobacz sobie hpi baja 5R Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Dzięki Mikołaj jednak myślalem nad petrolem on Road jednak nie do kupienia modele bądź ja nie mogę znaleźć, są w sprzedaży jeszcze petrole on Road? Z ebay odpuscilem czekam na info od rc team. Dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Petrol http://www.rcwroblik.pl/model+spalinowy+1+3a5+megap+4wd+petrol+on+road,57628232,01,i2.html. Nie wiem kiedy będzie. Ale jest Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Wpisz sobie w wyszukiwarke ,,1/5 petrol on road,, Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Szukalem bez powodzenia, tzn znalazlem lecz nigdzie nowego do.sprzedaży Być może uda się w rcforfun zakupić traxxasa xo1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Dla potomnych traxxas x01 jest juz dostępny model 3499 bez pakietów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi