Crazy Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam, Czy jest ktoś z Rzeszowa bądź okolic kto pomógł by mi prawidłowo przygotować model do.odpalenia? Jest.to moja pierwsza spalina Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Jednak nikogo nie będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Niestety mam daleko. Poczytaj w google "hpi small block" . Są na YT chyba nawet z tłumaczeniem. Powinno uchronić Cię od oczywistych błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Dzieki te wszystkie filmiki i instrukcje czytałem ale jednak chciałbym aby ktoś był co w.razie czego zareaguje na mój jaki kolwiek bład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Postawilem na siebie i się udało odpalil bez najmniejszego problemu. Lecz mam pytanie podczas gwałtownego przyspieszania model zgaśnie bądź się na chwilę przydusi, regulacja będzie potrzebna? Czy może zmiana swiecy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi