Gość saper Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Interesuje mnie jakie urządzenie trzeba zastosować w modelu żeby po skończonym locie można było zweryfikowac na jakiej maxymalnej wysokosci znajdował sie model podczas lotu 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 logger, vario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Tanim rozwiązaniem jest to urządzenie http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6776&Product_Name=WS_HowHigh_Altimeter_(feet) odczyt na ziemi na podstawie ilości mignięć diody np trzy, dwa, pięć, jeden to 3251ft (stopy) a to jest 991m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 były też wersje mierzące w metrach ale się skończyły zanim kupiłem. może jeszcze będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saper Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Dzieki za informacje wiem czego szukac Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filonxxxl Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 ...to 3251ft (stopy) a to jest 991m Ja w kwestii formalnej: 1 stopa=12 cali czyli 30,48cm więc 325 stóp = 99,06m, to tylko tak, dla formalności :wink: Szkoda, że nie ma już wersji metrycznej, spóźniłem się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 ja mam to urządzonko: http://www.hexpertsystems.com/zlog/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 ...to 3251ft (stopy) a to jest 991m Ja w kwestii formalnej: 1 stopa=12 cali czyli 30,48cm więc 325 stóp = 99,06m, to tylko tak, dla formalności :wink: Szkoda, że nie ma już wersji metrycznej, spóźniłem się... Niby racja, tylko rząd wielkości kolega zgubił... :wink: Nie trzysta, tylko trzy tysiące 251... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saper Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Podaj namiary gdzie mozna to zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Do latania powyzej zasiegu wzroku tez polecam polski produkt - zestaw OSD do FPV po zakonczeniu lotu wyswietla tez maksymalna wysokosc , dystans i predkosc , a koszta takie jak produktu wyzej . Log z lotu - nagranie video - bardzo dokladne logowanie . Mozna tez polatac z widokiem jak F16 - ustawienia na ekranie dowlnie konfigurowane przez uzytkownika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.