ali1983 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 ładny modelik. ja mozolnie (z braku czasu) składam wicherka-trenerka i też nie mogę się doczekać lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Dodałem jeszcze trochę fotek,można je zobaczyć tu : http://pyra.fotosik.pl/albumy/457631.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz12 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Chłopacy jak wy to robiccie ??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Widząc zdjęcia z budowy, nie sądziłem ze model będzie sie aż tak pięknie prezentował. Na prawde estetyczna praca Gratuluje udanego oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dziś zrobiłem łącznie 7 lotów :jupi: czyli model ma już za sobą 11 lotów i jest cały Mój udział w tym jest taki że sam zrobiłem już 8 samodzielnych lotów To poszło już jakieś 1L paliwka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Widziałem na własne oczy jak to lata wrażenia oczywiście pozytywne 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Model ma już za sobą około 70 lotów Ostatnio latałem nim wczoraj na zakończenie wakacji.Może nie długo nagra sie jakiś film Pisze żeby nie było ze temat umarł Aa zapomniałem dodać,silnik odpalam za pomocą palca,odpala prawie od pierwszego machnięcia tylko niekiedy grymasi,dlatego na nowy sezon mam zamiar kupić silnik OS-MAX 25FX,będzie więcej mocy i w ogóle Pare fotek lepszej jakości: Pozdrawiam No i model dziś zaliczył krakse :? Oczywiście moja wina... Fotki są tu http://pyra.fotosik.pl/albumy/505570.html No nic trzeba naprawić i latać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.