darnur Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 W jakim kierunku ustawić moduł GPS żeby kompas był dobrze skierowany?-Bzyk - quadrocopter na ramie s500, samodział.-Kontroler Naza M Lite v2, kupiony u Ali w komplecie z GPSemStrzałka namalowana na obudowie nie bardzo pokrywa się z wnętrznościami urządzenia co wzbudziło moje podejrzenia.Tutaj zdjęcia z krótkimi opisami wyjaśniające o co mi chodzi:http://tufotki.pl/RJUpTBardzo małe mam doświadczenie ale wydaje mi się, że Bzyk najlepiej trzyma się miejsca jak ustawię GPS zgodnie z X Na ile ważne jest dokładne ukierunkowanie Nazy i GPS? Za wyjaśnienia i rady z góry pięknie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 U mnie jest w kierunku wyjścia kabla z obudowy. Ci poniekąd zgodne jest z jego osią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 [głupoty do usunięcia, dobrze, że mi Przemek napisał na dole bo kawa mi jednak spostrzegawczości nie poprawiła] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 YF22, GPS ustawiamy względem SC a nie FC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi