IRC Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zapraszam : Katowice Piotrowice Movie koniecznie oglądać z włączonymi głośnikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jak dla mnie to rewelacja:) Irek kiedy przewidujesz jakies dwa lub trzy dni w Wodzisławiu? pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Irek kiedy przewidujesz jakies dwa lub trzy dni w Wodzisławiu? To moze Piotrek wybierz sie na spotkanie/zlot w lipcu.Bedzie wiecej takich wynalazkow ,poptrzysz na zywca,polatasz i juz zostaniesz na stale w tym dziale. No,IRC .... to juz pelna profeske nam serwuje.Wlacznie z montazem filmow.Niezle zrobiony ten filmik. Wlasciwie to juz zawodowiec.Po dodaniu OSD (a jednak) calosc ciezko odroznic, czu to film z zachodu czy wschodu.Krotko mowiac , poziom wyrownany. Bardzo szybko przeszedl wszystkie etapy,do lotow stricte FPV (czyli bez widocznosci modelu).Moje gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Peter chciałbym żeby to u nas jak najwięcej osób zobaczyło a nie każdy może pojechac na zlot mnie też połowę lipca prawie nie będzie a tak poza tym chciałbym zobaczyc Racibórz z wysokości np 1000m:) ja dotychczas zmierzona wysokośc Discusem miałem 395m a teraz Jantarem latam już o wiele wyżej , wiekszy model lepiej widoczny i można sobie pozwolic na wyższą wysokośc pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Teraz w weekend powinienem być, javascript:em('modelpiotrek, ') podaj współrzęgne geograficzne miejsca gdzie latacie, najlepiej z google earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Teraz w weekend powinienem być, modelpiotrek podaj współrzęgne geograficzne miejsca gdzie latacie, najlepiej z google earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Czesc Irek jesli by Ci to odpowiadało to w niedzielę rano , niestety w sobotę jestem na słuzbie (24h) i nie dam rady wyskoczyc z pracy współrzędne 50"5`42.70" płn 18"15`21.94"E ewentualnie w połowie lipca jak wrócę z Jastrzębiej Góry? wiesz My musimy sie dopasowac do Ciebie tylko ze ja mam sł€żbe tak jak pisałem 24h pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Racibórz tez chiałbym zobaczyc, ale bardziej mnie interesuje rezerwat przyrody Łężczok jakby nie patrzeć jeden z najwiekszych w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.