Grzechu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Cześć W środę wybieram się na 2 dni do Olsztyna, zna ktoś może tam sklep gdzie zakupię podwozie węglowe, kółka, goldy, pręciki węglowe, takie duperele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witaj, znalazłem taki adres: FHU Emar, 10-959 Olsztyn, pl. Jana Pawła II 2 /3, ale nie wiem, czy jeszcze istnieje (strona nieaktualna). Posłużyłem się takim spisem: Sklepy modelarskie . Może Ci się przyda. Pozdrawiam i powodzenia na wakacjach! Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 słabo to wygląda w Olsztynie http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=model&loc=Olsztyn%2C+Centrum+miasta&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0 jest ten Emar i agencja modelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Cześć W środę wybieram się na 2 dni do Olsztyna, zna ktoś może tam sklep gdzie zakupię podwozie węglowe, kółka, goldy, pręciki węglowe, takie duperele? Sklep, który widziałem znajduje się w domu handlowym "u Tomka" czy też "u Jakuba" nazwy dobrze nie pamiętam. Jest to raczej sklep z modelami pastikowymi. Z prawdziwych materiałów modelarskich to balsa, sklejka, kleje, farby. Przynajmniej tyle zapamiętałem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Dokładnie jest tak jak pisze Mazur11, jest to sklep z plastikami, z rc nic niestety nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Emar sprowadza na zamówienie, od ręki nie ma Witam po króciutkiej przerwie, niestety bez łupów ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.