barteggio Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam wszystkich użytkowników forum, przygodę z modelarstwem RC zacząłem ok 4 lata temu od latania na na motoszybowcu (Bixler). Obecnie uczę się latać na dronie (quadcopter 250). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Przez cztery lata latałeś tylko Bixlerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteggio Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Przez cztery lata latałeś tylko Bixlerem? Przez ten czas miałem jeszcze jeden motoszybowiec, ale szybko znalazł się w opłakanym stanie :-) Latam bardzo okazjonalnie, więc Bixler mi się nie znudził przez cały ten czas - zresztą trochę go rozwijałem - kamerka, próby lotów FPV... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi