pilot71 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam, może znajdzie się osoba mądrzejsza ode mnie i podpowie czy nadajnik sanwa rds 8000 FHSS 1 można połączyć z odbiornikiem dziesięcio-kanałowym również sanwa RX-1011FS w modulacji FHSS 3. Jeśli tak to jak? Jeśli nie to powiem gdzie nie robić zakupów bo sprzedawcy wyraźnie zaznaczyłem w jakiej modulacji i jaki mam nadajnik. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 No i sam sobie odpowiadam, tego odbiornika nie ma jak sparować z moim radiem, bo się po prostu nie da. Jest dedykowany dla nadajnika sanwa sd 10. Kupując odbiornik zaznaczyłem z jakim nadajnikiem będzie pracował i w jakiej modulacji, ale w trakcie zakupów sprzedawca i po chwili ja zapomnieliśmy o tym i w końcu kupiłem to co kupiłem. Dzisiaj bez problemu zamieniłem rx 1011 fs na inny kompatybilny z moim radiem i jeszcze dostałem mały rabat. Temat uznaję za zamknięty, przed zakupem mogłem dokładniej sprawdzić co kupuję i to samo radzę innym klientom podobnie rozgarniętym jak ja. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekis Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Michał..co masz na myśli na kompatybilny??Jak mniemam wymienili Ci na Sanwe ale już właściwą, bo chyba zamienników do naszych aparatur to nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi