Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kolegów!

Powstał oficjalny kalendarz imprez na 2016, więc pozwolę sobie zamieścić kilka informacji tutaj:

Zawody z cyklu pucharu Polski F3A:

data, organizator, miejsce, osoba kontaktowa - telefon, mail

2016-05-07, (2016-05-14) AOS Politechniki Rzeszowskiej, Rzeszów, Jacek Szczepaniak - 602 720 353 jacek_szczepaniak@poczta.onet.pl

2016-05-28, Aeroklub Warszawski, Lonisko Koczargi, Jarosław Kowalski - 606 345 333, jk@asor.com.pl 

2016-07-09, SMO FENIKS, Lipowa, Jan Żywiec - 697 079 598 jan.zywiec@wp.pl

Mistrzostwa Polski F3A:

2016-08-27,28 AOS Politechniki Rzeszowskiej, Rzeszów, Jacek Szczepaniak - 602 720 353 jacek_szczepaniak@poczta.onet.pl

Przy okazji zawodów w kategorii F3A rozgrywane są również w konkurencji F3A-klub.

Zapraszam do udziału w tej dyscyplinie, super zabawa i pozytywne emocje.

Zasady obowiązujące w klubie fajnie opisał kolega Jarek:

http://pfmrc.eu/index.php?/topic/54053-koczargi-2015/

Widać, że daty się pokrywają, postaram się wyjaśnić sprawę u organizatorów i poprawić - poprawione

Źródło:

http://komisjamodelarskaap.pl/?page_id=110

• Lubię to 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze nie, w najbliższą sobotę na zawodach w Rzeszowie ma się wyjaśnić.

Jak obiecałem, dam znać.

Przy okazji zapraszam do Rzeszowa na zawody!

Po więcej informacji :

Jan.gretkiewicz@gmail.com

601 092 046

Opublikowano

Na zawody raczej nie pojadę. A przynajmniej te zawody ponieważ w zeszłym roku w łodzi na zawodach w moim shark'u spalił się silnik.Pamiętasz Janek ? To ten model co na zawodach w Rzeszowie  walną tzn. ja nim walnąłem o ten kij od rękawa wiatrowego :D:) Ale spokojnie buduję już nowy od miesiąca.Raczej na Koczargi się nie wyrobie bo wyposażenie do niego nie dojdzie ale może na MP do Rzeszowa pojadę.

• 2 miesiące temu...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.