ali1983 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 witam! mam pytanie: czy katana 1,25metra z artexu poleciałaby na silniku 4cm ASP? przeglądałem czasopisma i inne modele o podobnych wymiarach i wadze do lotu latają nawet na mniejszych silnikach (np. model akrobata 1100mm rozp. i wadze do lotu 1300g z silnikiem 2-3,5cm). pytam, bo szukam czegoś na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 trochę szkoda, że silnik za mały. żona mnie jednak pocieszyła, że "przy dobrych wiatrach to może model i większy silnik kupimy za BECIKOWE" :oops: :oops: :oops: :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 :shock: ...to teraz becikowe od wiatrów zależy??? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 chodziło o to jak się sytuacja rozwinie. ale ta katanka mi sie podoba. i jeszcze jedno: czy lotki da się przerobić tak, żeby chodziły na jednym serwie (mam tylko 4kanałowy nadajnik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Po co zakładacie nowy wątek skoro jest już identyczny ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 chodziło o to jak się sytuacja rozwinie. ale ta katanka mi sie podoba. i jeszcze jedno: czy lotki da się przerobić tak, żeby chodziły na jednym serwie (mam tylko 4kanałowy nadajnik) Daje sie po jednym serwie na lotkach i łączy kablem Y. Trzeba 2 serwa, ale 1 kanał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 wszystkie plany wzięły w łeb!!! dziś skasowałem szybowiec a z nim odbiornik. nie zanosi się na szybki zakup nowego, bo to ponad 100zł (6 kanałów od hiteca 109,90zł) a ja już dawno wyczerpałem limit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 to widze ze nie tylko ja skasowałem(to znacyz ja utopiłem) odbiornik i czekam na przypływ gotowki i powrot do modelarskiego zycia..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.