nonio Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Kolejny model, który złożyłem wieczorami - tylko wtedy mam czas na hobby (pewnie nie tylko ja), szkoda, że w nocy latać ciężko... Extra 300 EP od The World Models Serwa:4 x TowerPro SG-92R Silnik: Aerodrive SK3 28-36 1040kV Regulator: Redox 30A Zasilanie: Nano-tech 1500mAh 3S 35-70C Śmigło - takie jak było w zestawie z modelem, chyba 10x5 Zalałem gdzie się dało żywicą, wzmocniłem mocowanie podwozia. Mocowanie kabiny - patyk od szaszłyka + 2 spinki od karoserii samochodu RC Oryginalny popychacz steru wysokości za krótki - do przebudowy mocowanie serwa lub wymiana popychacza. Tym razem się postarałem i chyba wkleiłem prawidłowo dźwignie sterów i lotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Kolego,jak się sprawują te serwa? Chcę je zastosować w moim Su-26 ale mają różne opinie. Na pakiecie 1500 mAh ile wynosi średni czas lotu? Świetny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Ja na nie absolutnie nie marudzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nonio Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Kolego,jak się sprawują te serwa? Chcę je zastosować w moim Su-26 ale mają różne opinie. Na pakiecie 1500 mAh ile wynosi średni czas lotu? Świetny model Extra ma za sobą naście lotów - jeszcze działają Trudne pytanie z tym pakietem - nie wiem jaki masz silnik, śmigło, jak będziesz latał etc. Mi pakiet starcza na 6-10 minut latania Dzięki, mi też się podoba, chociaż już 2 razy wzmacniałem domek silnika - teraz obłożyłem balsą i wręgę silnikową okleiłem obustronnie skleją 0,6mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregi Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 A jakie są wymiary i waga do lotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi