spiderok Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Witam Pytanie moje czy kabelek który zakupiłem w abcrc ----> http://abc-rc.pl/Symulator-FMS-kompletny mogę wykorzystać pod windowsem 10 ? zainstalowałem aerofly który kieeeedyś działał poprawnie na innym komputerze gdzie był windows 7 lub nawet starszy ale dzisiaj po 5 godzinach walki z instalacjami, czytania, szukania, googlowania i innego kombinowania poddaje się i zakładam post. Może ktoś z was mi pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Mam taki (niebieski) i działał. Teraz działa pod "7". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderok Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 No to pod windowsem 7 działa bez problemów ale ja mam windowsa 10 i tu już nie działa. Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Przepraszam, wprowadziłem w błąd . U mnie na W10 działał z tym kabelkiem Aerofly Deluxe, nie FMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacza Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Mam problem z podłączeniem aparatury Turnigy 9x pod Windows 10. Próbowałem zarówno na kablu jack jako wejście słuchawkowe jak i przez usb (taki niebieski do którego podłącza się kabel jack). Pod windows 7 wszystko działało bez problemu a po przesiadce na win 10 ni jak nie mogę tego podłączyć :-( Ma ktoś jakieś porady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi