Paweł Rzedzicki Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Tu krótki filmik zaraz po oblocie http://pl.youtube.com/watch?v=qdybM1iuodM a tu z zawodów Kaszuby DLG Cup 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=CyFr2F4K9Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 nieźle Paweł nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Pięknie, ślicznie, cudownie, bigos, golonka i inne ciepłe słowa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Jak na "największą łajzę" to nawet nieźle kręci . Szkoda tylko ,że temu od foto-video nikt nie powiedział, że ma latać blisko za samolotem :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Co do lądowania na drugim filmie to można mieć pewne zastrzeżenia. W sumie trudno na filmie ocenić dokładnie odległości ale lądowanie na stojącego obok pilota to trochę mało bezpieczne. Nie wiem dlaczego ale ostatnio jestem chyba przewrażliwiony na punkcie bezpieczeństwa :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Co do filmu z łajzą to był kręcony telefonem więc i tak nie jest źle Jesli chodzi o lądowanie to tez oglądajac to pierwszy raz miałem pełno w portkach. Ale na żywo nie było tak strasznie, przynajmniej z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.