Pablo_433 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 ok. czekam -na dziś dziękuje -pozdrawiam -Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 witam OLO ,zrobiłem cięgno gazu -odizolowałem od silnika ,odbiornik odsunołem na maxa do tyłu jutro po próbach na łące napisze jakie efekty po Twoich wszystkich poradach z długością kabla serwa i zamianą wtyczek w odbiorniku -narazie dzięki -Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 A jeszcze jest jedna możliwość moim zdaniem -jak to wszystko nie zadziała to będe zmuszony założyć popychacz na ster wysokości i serwo założyć na normalnym przewodzie fabrycznym no i licze się z drganiami tegoż popychacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 W popychaczach ważniejsze jest to żeby miały odpowieną sztywność,drgać i tak będą. Mój model jest chyba podobnej wielkości,mam tam założone dwa popychacze na każdą połówke i dwa serwa.popychcze zrobione z rurek węglowych 5x3mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 witam wreszcie można pisać coś miałem z komputerem i odrazu WIELKIE DZIĘKI KOLEGO O L O !!!!!!!!!!!!!!!!! zmieniłem cięgno od gazu na plastik i wszystko działa 100% sprawności zero zakłuceń ,teraz w niedziele pierwszy lot w moim życiu benzyniakiem do tej pory latałem żarowymi i elektrykami -dzięki pozdrawiam Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Sprawdż jeszcze zasięg na ziemi,masz wg.mnie niebezpieczne blisko odbiornik ale nie chcę krakać i życzę pomyślnego oblotu. Zamów pogodę na oblot bo mnie dziś z lotniska wygoniła burza a konkretnie pierwszy grom i pobiłem swój rekord w pakowaniu modelu do samochodu ps. Do Piły przyjadę napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 dziekuje -pozdrawiam i myśle ,ze do zobaczenia w Pile na pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.